OVER ONS

Wij zijn zuyd

onze missie

Onze missie is om uw dromen van een exclusieve buitenkeuken werkelijkheid te maken en u te inspireren om het leven in al zijn pracht te vieren, omringd door het comfort en de stijl van ZUYD.

Lees meer over onze missie in het ZUYD inspiratiemagazine.

HET ZUYD dna

Wij richten ons op drie pijlers. Kwaliteit, vakmanschap en duurzaamheid. 

Onze passie ligt in het creëren van buitenkeukens die niet alleen elegantie en luxe belichamen, maar ook duurzaamheid en vakmanschap.

Onze buitenkeukens worden met zorg en precisie gemaakt, met materialen van de hoogste kwaliteit. De keramische tops en RVS-constructies zijn niet alleen visueel verbluffend, maar ze zijn ook bestand tegen de tand des tijds.

inspiratiemagazine

NOG MEER INSPIRATIE

22 pagina's
vol
Inspiratie

Een inspiratiemagazine vol met ideeën en ontwerpen. Ontdek de unieke buitenkeuken die ZUYD kan creëren in uw tuin. Luxe, duurzaam en volledig op maat.

DUTCH DESIGN - ITALIAN CRAFTMANSHIP

DROMEN REALISEREN

Unieke designs

Bij ZUYD Outdoor Kitchen is elk keukenproject een kunstwerk op zich. Wij geloven in het creëren van buitenkeukens die een weerspiegeling zijn van uw persoonlijke visie en stijl. Daarom ontwerpen we elke keuken volledig op maat, zodat geen twee keukens ooit hetzelfde zijn.

Onze getalenteerde ontwerpers nemen uw wensen en dromen als uitgangspunt en vertalen deze naar aangepaste tekeningen en ontwerpen. Het resultaat is een keuken die perfect past bij uw buitenruimte en levensstijl.