EXCLUSIEF BUITENLEVEN

luxe
buitenkeukens
op maat gemaakt

dutch design,
italian craftmanship

Onze reis begint in Nederland, waar we elk project ontwerpen volgens uw visie en persoonlijke smaak.

Met de nauwgezette aandacht voor detail en de kracht van Dutch Design als inspiratiebron, creëren we op maat gemaakte ontwerpen die de essentie van exclusief buitenleven vastleggen.

Maar het is in het hart van Italië waar deze ontwerpen tot leven komen. In ambachtelijke fabrieken, wordt elk element van uw buitenkeuken met de hand gemaakt. Elke lasnaad, elke afwerking, en elk detail wordt met liefde en precisie gecreëerd.

Het resultaat is een buitenkeuken die niet alleen functioneert, maar ook een symbool van schoonheid en duurzaamheid is.

Een luxe zuyd buitenkeuken voor uw tuin

Bij ZUYD Outdoor Kitchen is elk keukenproject een kunstwerk op zich. Wij geloven in het creëren van buitenkeukens die een weerspiegeling zijn van uw persoonlijke visie en stijl. Daarom ontwerpen we elke keuken volledig op maat, zodat geen twee keukens ooit hetzelfde zijn.

Onze getalenteerde ontwerpers nemen uw wensen en dromen als uitgangspunt en vertalen deze naar aangepaste tekeningen en ontwerpen. Het resultaat is een keuken die perfect past bij uw buitenruimte en levensstijl.

Wij bieden keuze uit 44 soorten keramiek. Voor elke smaak en stijl een passende keramiek. 

KLEURRIJKE CREATIVITEIT

Alles draait om het vervullen van uw visie, zelfs tot in de kleinste details. Daarom bieden we u de mogelijkheid om het RVS frame van uw buitenkeuken te laten spuiten in elke denkbare RAL kleur.

THE DETAILS MAKE IT RICH

Ontdek een wereld van mogelijkheden om uw buitenkeuken te verrijken. Onze accessoires zijn de kers op de taart, waarmee u uw culinaire avonturen naar een hoger niveau tilt. Van wijnklimaatkasten tot BBQ’s voor eindeloze grillmogelijkheden. Met accessoires zoals deze wordt uw buitenruimte een ware oase van luxe en comfort.

inspiratiemagazine

PAGINA'S VOL INSPIRATIE

Meer inspiratie
nodig?

Een inspiratieboek vol met ideeën en ontwerpen. Ontdek de unieke buitenkeuken die ZUYD kan creëren in uw tuin. Luxe, duurzaam en volledig op maat.

bezoek onze showroom

Wij ontvangen u graag in onze showroom in Purmerend. Op afspraak bent u welkom om uw plannen concreet te maken tijdens een adviesgesprek met een van onze adviseurs. 

Voel onze kwaliteit met eigen handen en ontdek een wereld van mogelijkheden.